Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

PRIVATIV OCH SÄKERHET
Välkommen till vår webbutik. Vårt mål är att du känner så bekväm med hjälp av vår hemsida som du handlar i din lokala köpcentret. När du köper produkt (er) från vår hemsida, vi tar frågan om säkerhet på allvar. Varje gång du ange ditt kreditkortsnummer, fakturerings och leveransinformation när du handlar, kommer vi att använda branschstandard Secure Sockets Layer (SSL) för att förhindra att information från att avlyssnas.

Vårt engagemang för sekretess
Din integritet är viktig för oss. För att hålla ditt privatliv säkrare, ger vi detta meddelande som förklarar vår information och val som du kan göra om hur din information samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det Finns på vår hemsida och vid varje punkt där personligt identifierbar information kan begäras.

Informationen vi samlar:
Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas på vår hemsida. På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material. De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är namn, adress, e-postadress, telefon nummer, kredit- / bankkort Information. på vissa sidor kan du skicka information om andra människor. till exempel, om du beställer en gåva online och vill att den skickas direkt till mottagaren, måste du lämna in mottagarens adress. i detta fall , vilka typer av personuppgifter som samlas in är Namn, Adress, Telefonnummer.

Hur vi använder information:
Vi använder den information du lämnar om dig själv när du gör en beställning bara för att slutföra den ordningen. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra den ordningen. Vi använder den information du ger om någon annan när beställning bara för att leverera produkten och bekräfta leverans. Vi delar inte denna information med utomstående parter, utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den ordningen. Vi använder icke-identifierande och samlade information för att utforma vår webbplats bättre och att dela med annonsörerna. till exempel kan vi tala om en annonsör att X antal individer besökte ett visst område på vår hemsida, eller att Y antal män och Z antal kvinnor fyllde i vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja något som skulle kunna användas för att identifiera de individer . Slutligen har vi aldrig använda eller dela personlig information som lämnas till oss på nätet på ett sätt som saknar samband med de som beskrivs ovan utan att också ge dig en möj Möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana orelaterade användningar.

Vårt engagemang för datasäkerhet
För att förhindra obehörig åtkomst, underhålla data noggrannhet och säkerställa en korrekt användning av information, har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Hur du kan komma åt eller korrigera din information:
Du kan komma att granska alla dina personuppgifter som vi samlar in online och upprätthålla genom att skicka en skriftlig begäran till den adress som anges på Info sidan. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information. Du kan korrigera sakfel i dina person identifierbar information genom att skicka en begäran om att på ett trovärdigt sätt visar fel. för att skydda din integritet och säkerhet, kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du får tillgång eller göra korrigeringar.

Hur kontaktar vi oss:
Om du har andra frågor eller problem angående dessa sekretesspolicyer, skicka oss ett mail, eller kontakta vår kundservice online.
tillbaka
new balance löparskor, new balance 574, new balance 247, new balance 990, new balance 420
Copyright © 2019 www.moliljan.se. All Rights Reserved